Δείτε τη συνταγή
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει κέικ με ρευστή σοκολάτα.
Υλικά: 5 αυγά, 350γρ. ζάχαρη, 150ml κρέμα γάλακτος, 250γρ. αλεύρι, 100 γρ. κακάο, 100 γρ. βούτυρο λιωμένο, 2 βανίλιες, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ, 50ml κονιάκ. Υλικά για τη σάλτσα σοκολάτας: 300 γρ. κρέμα γάλακτος, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr