Με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα
Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει αφράτη Βασιλόπιτα με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα. Υλικά: 60 γρ. ελαιόλαδο, 60 γρ. βούτυρο, 125 γρ. (μισή κούπα) γάλα αμυγδάλου, 125 γρ. ανθόνερο, 200 γρ. καστανή ζάχαρη, 2 αυγά, 250 γρ. αλεύρι, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 100 γρ. κάστανα βρασμένα, 100 γρ. καρύδια σπασμένα, 70 γρ. σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα και 2 βανίλιες σκόνη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr