Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Σεισμοί Σαντορίνη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία σημαντική απώλεια για τον ιατρικό τομέα - "Έφυγε" μετά από εγκεφαλικό ο Μιχαήλ Βλασταράκος

Μία σημαντική απώλεια για τον ιατρικό το...

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου - Συλλυπητήρια και από το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχαήλ Βλασταράκου, εκφράζει σε ανακοίνωση του, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στους οικείους του.

Ο ιατρικός κόσμος εκφράζει το σεβασμό του στη μακρόχρονη προσφορά του από τις διάφορες θέσεις ευθύνης και τη βαρυσήμαντη συνδικαλιστική του πορεία στο ανώτατο θεσμικό όργανο του ιατρικού κόσμου. Αιωνία του η μνήμη, αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας όπου πρόεδρος είναι η Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Σκρουμπής & γραμματέας  ο  Γεώργιος Πατριαρχέας.

Στο μεταξύ και το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με θλίψη ενημερώθηκε για το θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του εκλιπόντος.

Ο Μιχάλης Βλασταράκος, ο οποίος ήταν ωτορινολαρυγγολόγος, υπήρξε επί χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, o Μιχάλης Βλασταράκος εισήχθη ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανευρίσματος. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, όμως, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 10/2/2020.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος αναφέροντας ότι ο εκλιπών τίμησε το λειτούργημα του ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας υπηρέτησε το ΕΣΥ και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος, συλλυπητήρια στους οικείους του, έγραψε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις