Πόσταρε και την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου
Τη δική του ξεκάθαρη απάντηση στον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο δίνει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε αναρτησή του στο facebook ο κ.Χαρδαλιάς αναφέρει πως σήμερα που άνοιξαν και πάλι οι εκκλησίες, είναι μέρα χαράς, που κανένας “κήρυκας του μίσους” δεν μπορεί να χαλάσει.
“Όσοι μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθύνει και να μας οδηγεί, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε”.
Το μεγαλύτερο “καρφί” όμως στον πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιο είναι το ακόλουθο: “Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος”, αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς.
Στο τέλος επισυνάπτει την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας που απαντά στον πρώην Μητροπολίτη.
![](https://newmedia.thebest.gr/i/w400/xmomvixxyd5ec133c642088.jpg)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr