Όπως ειπώθηκε, η Διοίκηση του ΟΛΠΑ ΑΕ διεκδικεί την κατασκευή βασικών υποδομών, με κυρίαρχη τη σύνδεση του Λιμένα με τη νέα σιδηροδρομική γραμμή
Τον Επίτιμο Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Πελοπόννησο Μιχαήλ Τσιλικίδη δέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ, Παναγιώτης Τσώνης στο γραφείο του. Τον κ. Τσιλικίδη συνόδευε η Γραμματέας του Επίτιμου Προξενείου, Τατιάνα Απάλκοβα.
Ο κ. Τσώνης ενημέρωσε τον Επίτιμο Πρόξενο για τη λειτουργία του Λιμένα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του, και αναφέρθηκε στη συμβολή του στην εθνική και την περιφερειακή οικονομία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τσώνης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόσθεσε ότι η Διοίκηση του ΟΛΠΑ ΑΕ διεκδικεί την κατασκευή βασικών υποδομών, με κυρίαρχη τη σύνδεση του Λιμένα με τη νέα σιδηροδρομική γραμμή, και την κατασκευή έργων που να το εντάσσουν δυναμικά στα «πράσινα» Λιμάνια της Μεσογείου.
Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Τσιλκίδη για την επίσκεψή του στα γραφεία του ΟΛΠΑ ΑΕ και τόνισε ότι ο φορέας θα βρίσκεται στη διάθεση του Επίτιμου Προξενείου για συνεργασίες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr