Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Στα ύψη η εγκληματικότητα

Ζάκυνθος: Στα ύψη η εγκληματικότητα

Καθημερινό φαινόμενο οι ληστείες, οι κλοπές και οι διαρρήξεις

Δύο άτομα, τα οποία είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και φορούσαν καπέλα, έσπασαν την πόρτα οικίας που βρίσκεται στο Μεγαλώνι των Βολιμών και εισέβαλλαν στο σπίτι, την ώρα που μέσα σε αυτό κοιμόταν το ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Από τον θόρυβο που υπήρξε, η τετραμελής οικογένεια ξύπνησε και βρέθηκε μπροστά στους δύο δράστες, οι οποίοι κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο (πιθανόν δίκανο), αφαίρεσαν 450 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και έναν υπολογιστή τύπου λάπτοπ.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Αστυνομία εκτιμάται ότι είναι αλλοδαποί.

Να προστεθεί ότι η οικία που έγινε "στόχος", είναι απομονωμένη. Βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από τα υπόλοιπα σπίτια του χωριού, γεγονός που βοήθησε το... "έργο" των δραστών.

Από ΄κει και πέρα, οι αλλοδαποί δεν χτύπησαν την οικογένεια, όμως τόσο το ζευγάρι, όσο και τα ανήλικα παιδιά, έζησαν μια νύχτα τρόμου.

Η Αστυνομία έχει πάρει αποτυπώματα και έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προκειμένου να φτάσει στα ίχνη τους.

Στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας κατεγράφησαν δύο ακόμη κλοπές, σε περιφερειακές περιοχές της Ζακύνθου.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλλαν σε κατάστημα που βρίσκεται στα Πηγαδάκια και έκλεψαν κομπρεσέρ και γεωργικά εργαλεία, ενώ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου έλαβε χώρα κλοπή επαγγελματικού πιεστικού μηχανήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις