Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατρινός Κωνσταντίνος Πανταζής μεταμόρφωσε ένα ημιπόγειο στην Ηλιούπολη σε ένα μικρό παράδεισο! ΦΩΤΟ

Ο πατρινός Κωνσταντίνος Πανταζής μεταμόρ...

Μαζί με την Μαριάννα Ρέντζου απαρτίζουν την ομάδα Point Supreme studio

Σε ένα καλαίσθητο διαμέρισμα με ιδιαίτερη αισθητική και design μετατράπηκε ένα ημιπόγειο, με ελάχιστο φως, στην Ηλιούπολη, μετά την παρέμβαση του ταλαντούχου πατρινού αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Πανταζή και της Μαριάννα Ρέντζου. Μαζί απαρτίζουν την ομάδα Point Supreme studio και πραγματικά όπως δείχνουν οι εικόνες από διαμέρισμα της Ηλιούπολης, στο αφιέρωμα που είδαμε στο yatzer.com , κάνουν θαύματα!

Το συγκεκριμένο project σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να θεωρηθεί εύκολο, ωστόσο ο χώρος όχι μόνο έγινε κατοικήσιμος αλλά μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό και καλαίσθητο σπίτι,  56 τ.μ.

 

Λόγω της τοποθεσίας του και του γεγονότος ότι το φως μπαίνει μόνο από τη μια μεριά, το σπίτι είχε μια «μαγική ατμόσφαιρα που θύμιζε σπηλιά», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί, κάτι που οι ίδιοι ήθελαν να τονίσουν ακόμα περισσότερο, δίνοντάς της φυσικά μια διάσταση κομψότητας.

Θέλοντας να προσδώσουν στο διαμέρισμα μια αίσθηση αστικής πρωτοτυπίας, κάποια ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος, όπως οι κολόνες από σκυρόδεμα, τα δοκάρια και η οροφή, τα ατσάλινα παράθυρα και η πόρτα, διατηρήθηκαν όπως είναι. Λόγω των τετραγωνικών, το σπίτι δε διαθέτει τοίχους στο εσωτερικό του.

Τα μοντέρνα έπιπλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα που συνθέτουν τη διακόσμησή του έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να οριοθετούν τους χώρους: το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο. Για να δώσουν βάθος και διάσταση στους χώρους, προστέθηκαν κουρτίνες και ράφια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight