Δείτε τη συνταγή
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει ρολό κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκαλιού.
Υλικά: 1 τεμάχιο ρολό κοτόπουλου Αμβροσιάδης, 1κ.γλ. σκόρδο σκόνη, 5κ.σ. ελαιόλαδο, 2κ.σ. βούτυρο λιωμένο, 1κ.γλ. πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι | Υλικά για τη σάλτσα πορτοκάλι: 4 πορτοκάλια χυμό, ξύσμα από 1 πορτοκάλι, 800γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 2κ.σ. νερό, 400ml ζωμό κοτόπουλο, 2κ.σ. μπράντι προαιρετικά, 60γτ. βούτυρο φρέσκο κρύο, 1κ.σ. κορν φλάουρ, 3κ.σ. νερό κρύο, αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr