Από τον Πέτρο Συρίγο
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει σπιτική πίτσα ταψιού!
Υλικά για το ζυμάρι:
750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 375ml νερό χλιαρό, 1 φακελάκι μαγιά ξερή, 35γρ. ηλιέλαιο, 35γρ. γάλα εβαπορέ, 5γρ. ζάχαρη, 8γρ. αλάτι | Υλικά για την σάλτσα πίτσας: 1 1/2κ.σ ελαιόλαδο, 1κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη, 1κ.σ. τοματοπολτός, 400γρ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας), 2κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό, 1κ.γλ. φρέσκια ρίγανη, 1κ.γλ. ζάχαρη, 1 ½ κ.γλ. αλάτι, 1 ½ κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι | Υλικά για το ψήσιμο: 8 φέτες μπέικον. 10 τεμάχια μανιτάρια, 300γρ. γκούντα τριμμένη, 300γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, 200γρ. τσένταρ τριμμένο, φρέσκιες τομάτες, 15 φέτες ζαμπόν
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr