Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: 'Εκλεψαν 51 μπαταρίες κι όταν είδαν του αστυνομικούς έτρεξαν στο δάσος!

Ηλεία: 'Εκλεψαν 51 μπαταρίες κι όταν είδ...

Από σταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δυο η ανδρών, (Ελλήνων) τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο άνδρες χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, αφαίρεσαν (51) μπαταρίες από σταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας (12.750) ευρώ, τις οποίες φόρτωσαν σε δυο ιδιωτικής χρήσης φορτηγά. Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της μικτής εποχούμενης περιπολίας, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του
περιστατικού, ενώ οι δράστες στη θέα τους εγκατέλειψαν τα οχήματα, έμφορτα με τις μπαταρίες και τράπηκαν σε φυγή σε δασική περιοχή. Το οχήματα των δραστών και οι κλεμμένες μπαταρίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Μυρσίνη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε (14,4) γραμμάρια κάνναβης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις