Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Δημαρά με τους κατοίκους της Ξερόλακκας

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Δημαρά με τους...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος της Πάτρας με τους συλλόγους των κατοίκων της Ξερόλακκας,  με αντικείμενο συζήτησης  την διαχείριση των σκουπιδιών και την λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Ο Δήμαρχος ανέλυσε διεξοδικά στους κατοίκους τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή, τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχε με την Υπουργό Περιβάλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και την Υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, για τις συζητήσεις που είχε με τους Δημάρχους Δυτικής Αχαίας και Ερυμάνθου, για τις κινήσεις που έχουν γίνει προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση και την επικείμενη νέα σύσκεψη με Μπιρμπίλη παρουσία εκπροσώπου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Δημαράς επανέλαβε στους κατοίκους της Ξερόλακκας ότι είναι αμετακίνητη η θέση του για παύση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και τους εξήγησε με ποιό τρόπο μπορεί αυτό να γίνει και ποιές κινήσεις απαιτούνται,  ζητώντας τους να είναι συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει για μια καθαρή πόλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κάτοικοι της Ξερόλακκας έθεσαν στον κ. Δημαρά και θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της Ξερόλακκας και ζήτησαν βελτιωτικές κινήσεις για όσο χρονικό διάστημα παραμένει σε λειτουργία.

Οι κάτοικοι επιφυλλάχθηακν να απαντήσουν γα τη στάση που θα κρατήσουν μετά τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν για το θέμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις