Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Ανατολίτικο λαχματζούν από την Κατερίνα Λένη

Ανατολίτικο λαχματζούν από την Κατερίνα Λένη

Δείτε πώς

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό λαχματζούν!

Για το ζυμάρι θα χρειαστούμε:

1 kg. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κύβο νωπή μαγιά 1 γερή πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Λίγο ελαιόλαδο 400 - 500 ml χλιαρό νερό

Για τον κιμά:

800 gr. μοσχαρίσιο κιμά 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 ντομάτες (χωρίς φλούδες και σπόρια) 3 πιπεριές πράσινες (κέρατο) 1 - 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 πρέζα μπούκοβο 1 πρέζα σουσάμι 1 γερή πρέζα αποξηραμένο δυόσμο 1 γερή πρέζα αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

500 gr. γιαούρτι στραγγιστό Φύλλα από iceberg ή κόκκινο λάχανο Αγγούρια σε ροδέλες Ντομάτες Κρεμμύδι Χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Μαϊντανός Ελαιόλαδο Δυόσμος αποξηραμένος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life