Δείτε τη συνταγή
Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστά κρουσανάκια με κιμά! Για τη ζύμη θα χρειαστούμε: 1 kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml γάλα πλήρες (χλιαρό) 1 κύβος νωπής μαγιάς 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 200 ml ελαιόλαδο 30 gr μπέικιν πάουντερ 50 ml νερό (χλιαρό) Για τη γέμιση: 600 gr κιμάς ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι) 100 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 300 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 πρέζα κάρυ 1 πρέζα δυόσμος αποξηραμένος 1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη Βασιλικός, μαϊντανός (φρέσκα) 400 gr φέτα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για την επάλειψη: 2 αυγά ολόκληρα 50 ml γάλα Σουσάμι δίχρωμο Παπαρουνόσπορος
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr