Αυτό τονίστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Πάτρα
Σε μια λιτή τελετή, την περασμένη Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Πάτρα, τηρουμένων των μέτρων ασφάλειας για τον covid-19, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες αναπτυξιακών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Στις σύντομες τοποθετήσεις τους, τόσο ο κ. Βασιλόπουλος όσο και ο κ. Σακελλαρόπουλος έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα στήριξης επενδύσεων και νέων αγροτών την περίοδο 2022-2027 καθώς στα καθημερινά ανοιχτά αγροτικά θέματα που θα δώσουν νέα ώθηση στον πρωτογενή τομέα στην Δυτική Ελλάδα τη νέα χρονιά.
Κυρίαρχο ζήτημα για να επιτευχθεί ο στόχος είναι η αγαστή συνεργασία όλων των τμημάτων με τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σταύρος Βέρρας, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Χαρά Οικονόμου, η αναπληρώτρια Δντρια της ΔΑΟΚ, Κωνσταντίνα Τσόλκα και υπηρεσιακοί παράγοντες.
![](https://newmedia.thebest.gr/i/w400/ccykhonlbs6201543eb5991.jpeg)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr