Στην Αστόρια
Ντολμάδες ατύλιχτοι με σάλτσα γιαουρτιού και pancakes με γεύση μπακλαβά είναι κάποιες από τις συνταγές που κάνουν επιτυχία στην Αστόρια, στην ελληνική γειτονιά της Νέας Υόρκης. Αποκλειστικά υπεύθυνα δύο αδέλφια από την Ελλάδα τα οποία σε εστιατόριο που διατηρούν στην Αστόρια, σερβίρουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, "πειραγμένες", με νέες "πινελιές".
Το πείραμα επεκταθηκε και στο φραπέ, το οποίο με την προσθήκη μπύρας μετατρέπεται σε frap- beer
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr