Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Jean Paul Gaultier: Στην Ύδρα για τα γενέθλια του

Jean Paul Gaultier: Στην Ύδρα για τα γενέθλια του

Ελληνική σημαία η τούρτα του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στην Ελλάδα και σε ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού ο Jean Paul Gaultier. Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας που αγαπά τη χώρα μας βρέθηκε στην Ύδρα με τον Χρύσανθο Πανά και λίγους φίλους και γιόρτασε τα 70 του χρόνια με ένα μικρό πάρτι.

Η τούρτα του, σύμφωνα με το okmag.gr είχε σχήμα καρδιάς και ήταν στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, ενώ οι φίλοι του Jean Paul Gaultier φρόντισαν να ετοιμ΄λασουν ένα μικρό ελληνικό γλέντι για εκείνον.

«Χαρούμενα γενέθλια. Είσαι ένας έξυπνος και καταπληκτικός άνθρωπος. Αξίζεις τα καλύτερα. Λίγοι καλοί φίλοι μαζευτήκαμε για τα γενέθλια του θρύλου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρύσανθος Πανάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight