Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Σεισμοί Σαντορίνη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο Χρήστος Βάσσος είναι ο κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στο Καλέντζι

 Αχαΐα: Ο Χρήστος Βάσσος είναι ο κτηνοτρ...

Γνώριζε πολύ καλά το βουνό

O 56χρονος κτηνοτρόφος Χρήστος Βάσσος είναι ο άντρας που έχασε τη ζωή του χθες, Πέμπτη, όταν έπεσε σε χαράδρα, στο Καλέντζι του Δήμου Ερυμάνθου. Ο άτυχος βοσκός, που γνώρισε καλά την περιοχή, εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα 50 μέτρων, στη θέση βαθύ, από τους άνδρες της ορειβατικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. 

Τραγωδία στο Καλέντζι Αχαΐας: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο βοσκός που έπεσε σε χαράδρα -ΦΩΤΟ

Μετά την πτώση σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης στη δύσβατη περιοχή. Τελικά οι α βρήκαν τον κτηνοτρόφο χωρίς τις αισθήσεις του ενώ για τη μεταφορά του ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου. Η σορός του 56χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Ρίο. Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που γνώριζε πολύ καλά το βουνό, ήταν νομάς. Κάθε καλοκαίρι ανέβαινε μα τα ζώα του, αυτό έκανε και φέτος όμως συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του» ανέφερε στο thebest.gr ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Μπαρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις