Τραγωδία στην Κοζάνη
Ένας 45χρονος που διασκέδαζε, μαζί με την οικογένειά του, στα “Ζήσεια 2022”, στην Άνω Κώμη στην Κοζάνη, υπέστη ανακοπή και πέθανε.
Tο περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:20, ξημερώματα Κυριακής 14/8, όταν o 45χρονος (Γ.Δ.), κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του σύμφωνα με το Kozan.gr
Επικράτησε αναστάτωση, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, δύο γιατροί που βρίσκονταν στην εκδήλωση, του έκαναν ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση).
Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, για να τον επαναφέρουν, ο 45χρονος κατέληξε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr