Δείτε το βίντεο
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Κρεμμυδοπιτάκια και γαλλική κρεμμυδόπιτα, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Υλικά Γαλλική κρεμμυδόπιτα: 1 κιλό κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και έπειτα κάθετα σε λεπτές φέτες 150 γρ. βούτυρο 150 ml κονιάκ 550 ml ζωμό βοδινού 1 κ.σ. θυμάρι 2 γαρύφαλλα ολόκληρα 1 φυλλα σάφνης 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες Αλάτι Πιπέρι 6 φέτες μπαγκέτας 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη Μαϊντανός, για το σερβίρισμα
Κρεμμυδοπιτάκια: -Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι μαλακό 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 30 ml ρακή 185 ml ηλιέλαιο Σουσάμι, για το πασπάλισμα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr