Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γρανιτσέικα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου - Ένας τραυματίας σε εκτροπή με φρέζα

Γρανιτσέικα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατ...

Κόλλησε το γκάζι

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 63χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί αναμένεται να τον διασωληνώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, στη διαδρομή για το πρατήριο υγρών καυσίμων ο 63χρονος φέρεται να αντιμετώπισε πρόβλημα με το γκάζι της φρέζας που έδειξε να κολλάει.

Την στιγμή που έστριβε για το πρατήριο, το γκάζι ξεκόλλησε, αυξήθηκε απότομα η ταχύτητα της φρέζας και στην ανηφορική είσοδο του πρατηρίου, το σώμα του 63χρονου εκτινάχθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, ενώ η φρέζα σταμάτησε την πορεία της πέντε μέτρα παρακάτω όπου ανετράπη.

Αν και κλήθηκε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν χρειάστηκε να επέμβει. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις