Δείτε το βίντεο
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Πίτα του βοσκού.
Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 καρότα, τριμμένα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
150 ml κόκκινο κρασί
500 ml νερό
150 γρ. αρακά, βρασμένο
100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr