Μια διαφορετική συνταγή
Λαχταριστή συνταγή από τον σεφ Γιώργο Τσούλη στην κουζίνα της «Ελένης».
Υλικά:
Για τη γέμιση
1 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1 λίτρο γάλα
500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
400 ml χυμό ντομάτας
2 κλωνάρια βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ ρίγανη ξερή
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr