Και με τις αγαπημένες μεσημεριανές του, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Το Bara είναι αναμφίβολα ένα μαγαζί που, χρόνια τώρα, έχει αγαπηθεί από τους Πατρινούς για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και που εάν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να το περιγράψει, αυτή είναι "στέκι".
Κατά την περίοδο των γιορτών, στο Bara μας υποδέχονται με νέο μενού, το οποίο είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε. Πρόκειται για έναν κατάλογο που κινείται στο comfort φάσμα της γαστρονομικής κουλτούρας, με συνταγές κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα, με λίγα "πειράγματα" από τον παγκόσμιο μπαξέ των γεύσεων.
Πρωταγωνιστές στα μενού δεν υπάρχουν, καθώς όπως μας λέει χαρακτηριστικά ο συνιδιοκτήτης και σεφ Γιώργος Βερροιόπουλος (Νίκος Σταυρόπουλος και Ιάσωνας Πολάτος οι άλλοι δύο), "για αυτό άλλωστε και ενθαρρύνουμε τους πελάτες να μοιράζονται το φαγητό στη "μέση". Μπορούμε να προβλέψουμε όμως best sellers, όπως το "ΘΕΟΣ" (ζυμαρικα κοχύλια με αργομαγειρεμένο μοσχαράκι, μανιτάρια και κρέμα παρμεζάνας) και το ᾽Ἠ Σαλάτα του προηγούμενου σεφ"(παραλλαγή στην σαλάτα του σεφ).
Σίγουρα, ένας από τους λόγους που το Bara έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, είναι και οι περίφημες μεσημεριανές του πριν τις διάφορες αργίες. Έτσι, "όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Baraδοσιακα θα είμαστε τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ενεργοί με το χαμογελό "παραπόδας" να υποδεχτούμε τους φίλους μας από νωρίς το μεσημέρι με εορταστικά πιάτα ημέρας,κοκτειλ και μουσική." τονίζει ο κ. Βερροιόπουλος.
Ο ίδιος από όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής του Bara, κρατά "την αγάπη του κόσμου για αυτό που κάνουμε" και προχωρά πάντα με χαμόγελο!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr