Δείτε το βίντεο
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο στην κουζίνα του "Στούντιο 4"
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας,
250 γρ. βούτυρο αγελάδος,
Υλικά για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα πλήρες,
180 γρ. ζάχαρη,
50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό,
50 γρ. σιμιγδάλι χοντρό,
4 μεσαία αυγά,
ξύσμα από ένα λεμόνι και από ένα πορτοκάλι,
μια βανιλίνη,
100 γρ. βούτυρο αγελάδος,
Υλικά για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μέλι,
190 ml νερό,
φλούδες από ένα λεμόνι και ένα πορτοκάλι
1 ξύλο κανέλας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr