Ο Πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος ζήτησε την συμπαράσταση του Γενικού Γραμματέα στο έργο ειδικά και γενικά στην Παναχαϊκή
Τον πλήρη φάκελο που αφορά την μερική ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής, κατέθεσε στη ΓΓΑ η ΠΓΕ, η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και χρεώθηκε στον αρμόδιο υπάλληλο.
Τον φάκελο παρέδωσε ο ειδικός Γραμματέας της ΠΓΕ, Αγγελος Ροζής και ο Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Μαντάς που κατάρτησε την μελέτη και κατέχει τον τεχνικό έλεγχο του φακέλου.
Κατατέθηκε ο φάκελος για τη μερική ανάπλαση του γηπέδου Παναχαϊκής. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΔΕ, Φωκίων Ζαΐμης, «αρωγός της πρότασης και όλης της προσπάθειας της ομάδας», όπως τον χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr