Συνολικά τραυματίστηκαν πέντε άτομα
Επεισοδιακός αποδείχτηκε ο αγώνας ανάβασης στη Δημητσάνα καθώς πριν το σοβαρό ατύχημα με τους πέντε τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και δύο παιδιά, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ.
Τα δύο ατυχήματα συνέβησαν στον αγώνα της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην οποία συμμετέχουν 69 οδηγοί.
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού του φωτορεπόρτερ
Στο δεύτερο χρονικό ατύχημα το οποίο προκλήθηκε όταν ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν βγήκε εκτός δρόμου τραυματίστηκαν πέντε άτομα με τα δύο να είναι παιδιά 15 ετών.
Οι τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ στον πέμπτο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας και δεν χρειάσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη.
Δείτε το βίντεο από το πρώτο ατύχημα στον αγώνα στη Δημητσάνα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr