Αν βγήκε …μάπα το καρπούζι, είναι ώρα για καρπουζάδα με βότκα ή ρούμι
Κλασική καλοκαιρινή και άκρως μεθυστική συνταγή που θα σας κάνει να ξεχάσετε το πρόβλημα: κόβετε το καρπούζι στη μέση, αδειάζετε την κρουστή σάρκα στο μπλέντερ, τη χτυπάτε με λίγο χυμό λεμονιού και λίγη ζάχαρη (αν κρίνετε ότι η κατάσταση παραείναι σοβαρή).
Βάζετε την καρπουζάδα σε κανάτα σερβιρίσματος, προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια. Μοιράζετε στους φίλους τα ποτήρια τους και η βραδιά συνεχίζεται θαυμάσια. Καλή διάθεση να υπάρχει και …καρπούζι.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr