Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο ντοκουμέντο από τον Πειραιά: Η στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου από τον 68χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από τον Πειραιά: Η στ...

Ο δράστης φαίνεται να πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να βρίσκει ακαριαίο θάνατο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου από το όπλο του 68χρονου στον Πειραιά είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Φαίνεται επίσης ο 39χρονος να βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους 147, έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν. Όπως καταγράφεται ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα και να φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την δολοφονία.

O 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μετά το μοιραίο επεισόδιο με τον 68χρονο. Λίγη ώρα αργότερα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα της επίθεσης και το μετέφερε στο Τζάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Τώρα σε τελείωσα» φώναξε ο 68χρονος αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναξε ο 68χρονος άνδρας στον υπάλληλο πάρκινγκ πρωτού του ρίξει την χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες της στυγερής δολοφονίας δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πολύ συχνά μπλεκόταν συχνά σε καβγάδες, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ.

thima_peiraias
Αφού διαπληκτίστηκαν, ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο, 39χρονο υπάλληλο.

Με πληροφορίες από protothema 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις