Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτό το ζώδιο είναι καλύτερο στη διαχείριση κρίσεων, λένε οι αστρολόγοι

Αυτό το ζώδιο είναι καλύτερο στη διαχείρ...

Θα βρει πάντα λύση

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι πάντα έτοιμοι όταν προκύψει μια κρίση και είναι καλό να τους έχετε κοντά σας.

Είτε σβήνουν φωτιές (μεταφορικά είτε κυριολεκτικά), κρατώντας όλους ήρεμους, είτε ετοιμάζουν ένα αλάνθαστο σχέδιο, είναι πάντα ο πρώτος άνθρωπος που παίρνετε τηλέφωνο σε μια κρίση ή μια δύσκολη στιγμή.

Αυτά τα άτομα δεν θα καταρρεύσουν όταν είναι υπό πίεση και θα καταφέρουν να βρουν μια βιώσιμη λύση. Ίσως έχουν ταλέντο, ίσως το έμαθαν στην πορεία της ζωής του ή ίσως να έχει σχέση και με το ζώδιό τους.

Αυτά είναι τα ζώδια που είναι καλύτερα στη διαχείριση κρίσεων και παραμένουν ακλόνητα
Παρθένος
Ο Παρθένος είναι κάπως μπερδεμένος, γιατί ενώ είναι καλός στην επίλυση προβλημάτων, έχει παράλληλα την τάση να ανησυχεί σε αγχωτικές καταστάσεις. Ως εκ τούτου, προτιμούν να είναι αυτοί υπεύθυνοι παρά να αφήσουν κάποιον άλλο να αναλάβει τον έλεγχο.

«Σε μια στιγμή κρίσης, ο Παρθένος σίγουρα θα προσφέρει όση περισσότερη βοήθεια μπορεί, γιατί είναι πάντα στη σωστή θέση όποτε χρειάζεται να διορθωθεί κάτι», λέει ο αστρολόγος Ryan Marquardt.

Είναι το ζώδιο της «παροχής υπηρεσιών», και να ξέρετε ότι τους αρέσει να τους χρειάζονται. Ο Παρθένος είναι επίσης απίστευτα οργανωτικός και μπορεί να επεξεργαστεί αναλυτικά τα πάντα με ευκολία.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι είναι απίστευτα πρακτικός και προσγειωμένος. «Όταν εμφανίζεται μια κρίση, οι Αιγόκεροι γίνονται ο σταθερός βράχος, φέρνοντας μια αίσθηση σταθερότητας και οργάνωσης στην κατάσταση», λέει η Rachel Clare, επαγγελματίας αστρολόγος

Κυβερνούνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της ευθύνης, και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν υπολογισμένες και λογικές αποφάσεις. Οι Αιγόκεροι δεν φοβούνται το χάος και θα πάρουν τον ρόλο τους στα σοβαρά.

«Γίνονται ο σοφός στρατηγός, αναλύοντας την κατάσταση και επινοώντας πρακτικές λύσεις που καλύπτουν τόσο τις βραχυπρόθεσμες όσο και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες», λέει η Clare.

Κριός
Ο Κριός είναι ο πρώτος στη σειρά του ζωδιακού κύκλου, οπότε έχει τις ηγετικές ιδιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσει μια κρίση. Η Clare λέει ότι είναι σαν ένας ιππότης με λαμπερή πανοπλία, έτοιμος να σώσει την κοπέλα που βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Η προληπτική και διεκδικητική φύση τους, τους κάνει να είναι το ζώδιο που ρίχνεται στη μάχη όταν απαιτείται άμεση δράση», λέει. Τα κριάρια αντιμετωπίζουν προκλήσεις κατά μέτωπο και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουν —ή να ξεφύγουν από— την καταστροφή.

Σκορπιός
«Οι Σκορπιοί έχουν από τη φύση τους την τάση να συνειδητοποιούν μια κρίση και αυτό τους καθιστά εξαιρετικά ικανούς να χειριστούν αυτά τα θέματα», λέει ο Marquardt. Είναι έντονοι και εκφοβιστικοί συχνά, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους.

Με τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, ως έναν από τους κυβερνήτες τους, νιώθουν πάντα ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι σε μια κρίση. Και ο Άρης τους βοηθά να είναι όσο το δυνατόν πιο πολυμήχανοι και μεθοδικοί, λέει ο Marquardt στο Best Life.

Επίσης, οι Σκορπιοί είναι γνωστοί και ως οι ντετέκτιβ του ζωδιακού κύκλου. Ο Σκορπιός λατρεύει να αποκαλύπτει στοιχεία και να λύνει προβλήματα. Να ξέρετε λοιπόν ότι θα μπορούν να ανακαλύψουν τις λεπτομέρειες που θα τους βγάλει (ή θα βγάλει οποιονδήποτε άλλον) από μία δύσκολη κατάσταση.

Δίδυμος
Μπορεί να μην φαίνεται ότι οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι για μια κρίση, αλλά αν τους επιστρατεύσετε σε μια στιγμή ανάγκης, θα είναι έτοιμοι να λύσουν όλα τα προβλήματά σας.

«Οι Δίδυμοι είναι επίσης ένα ταχέως μεταβαλλόμενο ζώδιο, επομένως έχουν μια ευελιξία που γίνεται η υπερδύναμή τους σε περιόδους κρίσης», λέει ο Marquardt. Είναι πολύ επικοινωνιακοί, που σημαίνει ότι μπορούν να δουν όλες τις πλευρές μιας κατάστασης και να σκεφτούν γρήγορα χρήσιμες λύσεις.

Η ενέργεια των Διδύμων σε μια δύσκολη στιγμή είναι απαράμιλλη. «Φέρνουν την κατάλληλη ποσότητα ευελιξίας στο μείγμα», λέει ο Marquardt, προσθέτοντας ότι είναι ιδανικοί για multitasking. Δηλαδή, μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, τόσο αποτελεσματικά, όσο κανείς άλλος.

Ζυγός
Αφήσαμε το ζώδιο που βρίσκεται στην κορυφή για το τέλος. Οι Ζυγοί έχουν ισχυρή αίσθηση της ηγεσίας και θετική στάση. Αντιπροσωπεύονται από τη ζυγαριά, η οποία συμβολίζει τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Αυτός ο συνδυασμός είναι που τους κάνει το ζώδιο που είναι καλύτερο σε μια κρίση που θα προκύψει.

Είναι διπλωμάτες από τη φύση τους και ειδικοί στην επικοινωνία, οπότε θα είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί. «Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, ενεργούν ως αμερόληπτοι κριτές, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πλευρές της κατάστασης και εργάζονται προς μια λύση που να ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους», λέει η Clare.

Χάρη στην ακλόνητη δέσμευσή τους για δικαιοσύνη και ισότητα, οι Ζυγοί θα παλεύουν πάντα για αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό. Και η Clare λέει ότι δεν θα διστάσουν να πάρουν σκληρές αποφάσεις εάν αυτό σημαίνει αποκατάσταση της ισορροπίας και της σταθερότητας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being