Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η εξαφάνιση των 5 αδελφών από το νοσοκομείο του Ρίου - Τι λέει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών για τις εισαγγελικές εντολές

Πάτρα: Η εξαφάνιση των 5 αδελφών από το ...

Εισαγγελική εντολή να μην τα δουν οι γονείς

Συναγερμός έχει σημάνει, από την Παρασκευή το μεσημέρι, στις αστυνομικές Αρχές της Πάτρας καθώς εξαφανίστηκαν πέντε ανήλικα αδερφάκια από το νοσοκομείο στο Ρίο.

Τα πέντε αδέρφια, ηλικίας 8, 9, 10, 11 και 16 ετών, είχαν οδηγηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και συγκεκριμένα στην παιδιατρική κλινική μετά από εισαγγελική εντολή. Σημειώνεται πως τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο προέδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ), Χρήστος Δάβουλος στο Action 24

 

Υπάρχουν δεκάδες «παρκαρισμένα» κακοποιήμενα παιδιά στα δημόσια νοσοκομεία επί μήνες, ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις