Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έντι Ράμα: Κοσμοσυρροή στο Κλειστό Γαλατσίου για την ομιλία του

Έντι Ράμα: Κοσμοσυρροή στο Κλειστό Γαλατ...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κλειστό Γαλατσίου

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής (12/05) στο Κλειστό Γαλατσίου, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, σε μία επίσκεψη που έφερε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση.

Πούλμαν από όλη την Ελλάδα αλλά και Αλβανοί υπήκοοι που κατοικούν στην Αθήνα συνέρρευσαν στο γήπεδο για να δώσουν το παρών στην προεκλογική ομιλία του Έντι Ράμα, ο οποίος νωρίς το πρωί έκανε ανάρτηση στο Facebook δημοσιεύοντας ένα βίντεο με συρτάκι για να προβάλλει την εκδήλωση στην Ελλάδα.

Αλβανοί υπήκοοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Έντι Ράμα, αναφέροντας πως “έχει πάει πολλά βήματα μπροστά την Αλβανία”, ενώ άλλοι δήλωσαν πως σημαίνει πολλά το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα. “Μας δείχνει ότι είναι εδώ για εμάς“, είπε ένας από τους παρευρισκόμενους.

Άλλοι πάλι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το ότι η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο γήπεδο, δεδομένης της αλβανικής κοινότητας που ζει στην Ελλάδα, που αποτελεί την πολυπληθέστερη και πιο ενσωματωμένη ομάδα μεταναστών στη χώρα.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το ότι η προσέλευση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που το Κλειστό Γαλατσίου έχει ήδη γεμίσει και οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης έβγαλαν έξω από το γήπεδο οθόνη ώστε να μπορέσουν όσοι βρίσκονται εκεί να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση θα τραγουδήσει ο διάσημος Αλβανός ράπερ Noizy.

news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις