Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Παστέλ, full skirt και η ανανεωμένη Gucci «Jackie» bag

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Παστέλ, full skirt ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «And Just Like That» στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης

Η 59χρονη super star Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραμένει style icon όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Μετά την αψεγάδιαστη εμφάνισή της στο Met Gala (με Richard Quinn και Philip Tracey) ξεσήκωσε τα φλας στο πρώτο γύρισμα του νέου κύκλου της σειράς «Αnd Just Like That». Η ηθοποιός, παραγωγός και shoe designer ήταν στο σετ του πρώτου επεισοδίου της τρίτης ενότητας με φόντο το Lincoln Center. Ως γνωστόν το δημοφιλές σήριαλ εμφανίζει τις θρυλικές φιλενάδες -που άφησαν εποχή στο «Sex & the City»- σε ώριμη ηλικία.

Από τις εικόνες που είδαμε στο διαδίκτυο και στα αμερικάνικα media,  η Σάρα Τζέσικα φορούσε μια κοντή full skirt από ταφτά με βολάν, που παρέπεμπε στην περίφημη, ροζ tutu των τίτλων του Sex & the City. Αυτή τη φορά όμως τη συνδύασε με χαλαρό πουκάμισο με φιόγκο και ψηλοτάκουνα σε βεραμάν, ώστε να προκύπτει ένα παστέλ look για μεγαλύτερες ηλικίες. Το statement αξεσουάρ που «βγάζει» μάτι είναι η καινούρια «Jackie» τσάντα του οίκου Gucci. Mε τη σφραγίδα του creative director Sabato de Sarno, παρουσιάζεται στην πιο εντυπωσιακή της εκδοχή με πολύχρωμα κρύσταλλα. (Παλιότερα η Carrie πρόβαλε χαρακτηριστική τσάντα του οίκου Fendi ως αγαπημένη της). 

Το μακιγιάζ της πρωταγωνίστριας μοιάζει ανύπαρκτο καθώς συνεχίζει να ποντάρει στη φυσική όψη στο κατώφλι των 60, ενώ τα μαλλιά της παραμένουν μακριά και επιμελώς ατημέλητα,  με νεανικό πιάσιμο μαθήτριας προς τα πίσω.

Αν και δεν έχει επισημοποιηθεί ημερομηνία πρεμιέρας του τρίτου κύκλου, ξέρουμε μόνο πως θα προστεθεί ο νέος χαρακτήρας «Mary» της κωμικού Ρόζι Ο Ντόνελ και ενδεχομένως υπάρξουν ανακατατάξεις στους δεύτερους ρόλους. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ξαναδούμε τον αγαπημένο της Carrie, Εινταν. Συζητιέται πως η εργαζόμενη Charlotte θα απασχολήσει μαζί με τα παιδιά της. Οι νεαρές ηθοποιοί που τα υποδύονται Αλέξα Σουίντον καιμ Κάθι Ανγκ συμμετείχαν άλλωστε στο πρώτο γύρισμα.  

 Ειδήσεις Τώρα

Αιτωλοακαρνανία: Τα έργα σε Βόνιτσα, Πάλαιρο, Αστακό που την μετατρέπουν σε πόλο έλξης

Μet Gala: Το μαγικό δάσος του Κολομβιανού super star του event planning, Raul Avila

Eurovision: Η υποδοχή του νικητή στην Ελβετία, η επιστροφή της Σάττι και η χώρα που ενδέχεται να μην ξανασυμμετάσχει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View