Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Oι φίλοι της Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρητικός" συγχαρητήρια ανακοίνωση για την παραμονή

Oι φίλοι της Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρ...

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Φίλων Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρητικός"

Η ομάδα πρωτοβουλίας "Ιωάννης Κρητικός" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει άπαντες στον οργανισμό της αγαπημένης μας Παναχαϊκής για την επίτευξη,του ανάρμοστου για το μέγεθός της αλλά συνάμα και ρεαλιστικού στις τωρινές συνθήκες,στόχου της παραμονής στην κατηγορία.
Στο παρελθόν έχουμε ασκήσει σφοδρή κριτική στην διοίκηση της ΠΑΕ αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να διορθώσει ότι μπορούσε να διορθωθεί.Επίσης αναγνωρίζουμε την προσπάθεια απάλειψης των εκκρεμοτήτων από προσφυγές παικτών προκειμένου να μπορέσει να αδειοδοτηθεί η ομάδα,κάτι που φυσικά ευχόμαστε.
Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα,ο κόσμος της,η Πάτρα,απαιτεί ένα μέλλον διαφορετικό,αντάξιό της.Δεν μπορεί να επαναληφθεί το ίδιο έργο,χρειάζονται αποφάσεις και έργα.Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε αξιόπιστη προσπάθεια για την επαναφορά της ομάδας στην πρώτη κατηγορία αλλά δεν θα διστάσουμε να σταθούμε με κάθε τρόπο απέναντι σε ότι θα θυμίζει το οδυνηρό παρελθόν.
ΠΡΟΣΟΧΗ...Με βάση αρχικά τις φήμες αλλά και την σημερινή επιβεβαίωση της ΠΑΕ περί συζητήσεων αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος θέλουμε να πούμε ότι καμία αλλαγή ως τώρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επομένως αυτή αν γίνει θα πρέπει να απαντά με αξιοπιστία στις ανάγκες της ομάδας αλλιώς θα γυρίσει μπούμερανγκ σε σας τους ίδιους που κάνατε την προσπάθεια.Επομένως η δική σας συμμετοχή,όπως οι ίδιοι αναφέρετε ότι σκέφτεστε,στο νέο σχήμα που πιθανόν προκύψει θα πρέπει να ωθεί τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση για την ομάδα και μόνο ως τέτοια μπορεί να γίνει νοητή και αποδεκτή.
Υ.Γ. με αποδέκτη όλο το team της Κ19 Παναχαϊκής
Σήκωσέ το το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στα πλαίσια της επίσκεψης ενός εκ των μετόχων της, Jared Weiss υπήρξε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Κ. Σεμιτέκολο με θέμα το μεγάλο αγκάθι που είναι το γηπεδικό και την οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα όπως γράφεται στον τοπικό τύπο.
Το Σάββατο το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας και μέσα σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε συνάντηση με δύο επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς ή συμμετοχής στην ΠΑΕ.
Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για πρώτη φορά μέσω δικηγορικού γραφείου Αθηνών στον αγώνα με τον Τηλυκράτη και στη φιλοσοφία που έχουμε εξαρχής ως ΠΑΕ ότι είμαστε ανοιχτοί σε σοβαρές προτάσεις που θα εκδηλωθούν με σοβαρό τρόπο, όπως έκαναν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, αυτή τη στιγμή παρέχουμε τα απαραίτητα έγγραφα που μας έχουν ζητηθεί, ώστε αν προχωρήσει το ενδιαφέρον ώστε να μπορέσει να κατατεθεί πρόταση το συντομότερο δυνατό.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι δεν παραχωρούμε το σύνολο των μετοχών μας, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο και ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις πριν τις 15 Ιουνίου.
Ζητάμε από τον κόσμο μας να μην αναλώνεται σε κάθε τύπου σενάρια μύθων, παντογνώστων και διαφόρων κακόβουλων που θέλουν να παίξουν με την ψυχή και την αρρώστια τους για την ομάδα.
Ξεκαθαρίζουμε ότι είναι το μοναδικό ενδιαφέρον που υπάρχει και για οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη θα ενημερωθείτε άπαντες. Σε αυτή τη φάση και έχοντας κλείσει τρία χρόνια ως ιδιοκτήτες και διοίκηση στην ομάδα και έχοντας αποπληρώσει το σύνολο των παλαιών χρεών προηγούμενων ιδιοκτητών και διοικήσεων στο 100%, και στο 90% της δικής μας διοίκησης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουμε να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που ανήκει, είτε είμαστε εμείς αποκλειστικοί ιδιοκτήτες είτε έχουμε συνεταίρους.
Όποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αγαπάνε την Παναχαϊκή τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και να απομονώσουμε τους τοξικούς και την τοξικότητα απ’ όποιους και από οποιαδήποτε θέση έχουν και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο της επιστροφής.
ΥΓ. Άπαντες στην ΠΑΕ βρίσκονται υπό αξιολόγηση και μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Καλές επιδόσεις από το νέο αίμα του στίβου-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

O NΟΠ πήρε την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο Κ11- ΦΩΤΟ

Στα (πολύ) δύσκολα ο Ατρόμητος Πατρών- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports