Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Επιτυχίες για τα κορίτσια της Γυμναστικής Ένωσης Πάτρας

Επιτυχίες για τα κορίτσια της Γυμναστική...

Ρυθμική γυμναστική

Εξαιρετικό δείγμα για τις μικρές αθλήτριες της Γυμναστικής Ένω σης Πάτρας, στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα.

Οι αθλήτριες συμμετείχαν στο 5ο διεθνές meeting ρυθμικής γυμναστικής «IRINI CUP» που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα από τον Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας από τις 9-5-2024 έως τις 12-5-2024.

Η ομάδα ανσαμπλ παγορασίδων αποτελούμενη από τις αθλήτριες Ζαφειροπούλου Δήμητρα, Ιωάννου Αγγελίνα, Καρύδα Σταυρούλα, Οικονομοπούλου Κωνσταντίνα, Παπανικόλα Σοφία και Φλωράτου Σωτηρία κατέκτησε την 1η θέση στο πρόγραμμα με 5 μπαλες και την 3η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο. 

Η αθλήτρια Χουρδούμη Κατερίνα δυστυχώς λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον αγώνα αλλά βρέθηκε στην Χαλκίδα προκειμένου να στηρίξει τις συναθλήτριές της. Στην κατηγορία παγκορασίδες 1ης χρονιάς (γεν. 2015) Β’ επίπεδο η αθλήτρια Ζαφειροπούλου Δήμητρα στο πρόγραμμα χωρίς όργανο κατέλαβε την 13η θέση, στο πρόγραμμα με μπάλα την 4η θέση και στο σύνθετο ατομικό την 7η θέση, ενώ η αθλήτρια Ιωάννου Αγγελίνα στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στο πρόγραμμα με μπάλα πήρε την 9η θέση και στο σύνθετο ατομικό την 12η θέση. Στις παγκορασίδες 2ης χρονιάς(γεν. 2014) Β’ επίπεδο η αθλήτρια Οικονομοπούλου Κωνσταντίνα πήρε την 2η θέση στο πρόγραμμα με μπάλα και την 13η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο ενώ, η αθλήτρια Φλωράτου Σωτηρία κατέλαβε την 8η θέση στο πρόγραμμα με μπάλα και την 9η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.Τέλος στην κατηγορία κορασίδων Γ’ επίπεδο η αθλήτρια Ζάχαρη Αθηνά κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλιο σε πρόγραμμα με μπάλα.

"Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και καλή συνέχεια στους αγώνες πρωταθλήματος που έπονται, αναφέρει η Γυμναστική Ένωση Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports