Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόμπερτ Φίτσο: Εξαιρετικά σοβαρή η κατάστασή του, παραμένει στο χειρουργείο μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ρόμπερτ Φίτσο: Εξαιρετικά σοβαρή η κατάσ...

Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας σε συνέντευξη Τύπου έξω από το νοσοκομείο όπου χειρουργείται ο Φίτσο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Ευρώπη και ο πλανήτης τις εξελίξεις μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του να είναι συγκεχυμένες.

 «Εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση»

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Φίτσο στη Μπάνκα Μπίστριτσα, ο υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας δήλωσε πως ο πρωθυπουργός «εξακολουθεί να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε "εξαιρετικά σοβαρή" κατάσταση».

 Ο υπουργός δήλωσε πως ότι οι γιατροί δίνουν «μάχη για τη ζωή» του Φίτσο, ο οποίος υπέστη «πολλαπλούς τραυματισμούς μετά από αρκετούς πυροβολισμούς». Η υγεία του Φίτσο «είναι σοβαρή, η κατάστασή του είναι άσχημη», είπε.

 Ο ίδιος δήλωσε ότι η χειρουργική επέμβαση συνεχίζεται εδώ και τρεισήμισι ώρες και ότι περισσότερες ιατρικές πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες αργότερα.

 Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα, δύο τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν μεταδώσει πως η εγχείρηση ολοκληρώθηκε και ότι ο Φίτσο νοσηλευόταν σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις