Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχλητικά ζώδια - Μπορείς εύκολα να τα αντιπαθήσεις

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχλητικά ζώδια - Μ...

Σύμφωνα με αστρολόγους

Ίσως θέλετε να ουρλιάξετε κάθε φορά που ο σύζυγός σας αφήνει το καπάκι της τουαλέτας ανασηκωμένο. Ή ίσως σας κάνει να ανατριχιάζετε όταν η φίλη σας τρώει τα νύχια της.

Ας μην ξεχνάμε εκείνη τη θεία που σας διακόπτει κάθε φορά που μιλάτε. Αυτές οι συνήθειες είναι σαφώς ενοχλητικές, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, σωστά; Όταν ένα άτομο είναι γενικά ευχάριστο στην παρέα μπορούμε να αφήσουμε μία ή δύο από τις ιδιοτροπίες του να περάσουν χωρίς να το κάνουμε θέμα.

Ωστόσο όταν οι αντιπαθητικές συμπεριφορές αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται τότε μιλάμε για μία διαφορετική ιστορία. Παρακάτω θα διαβάσετε τα 6 πιο ενοχλητικά ζώδια, σύμφωνα με αστρολόγους.

Τα 6 πιο ενοχλητικά ζώδια – Μπορείς εύκολα να τα αντιπαθήσεις
Λέων
Ιχθύες
Παρθένος
Υδροχόος
Δίδυμος
Καρκίνος

Λέων
Ελπίζετε να περάσετε μια χαλαρή βραδιά και να τα πείτε με φίλους; Τότε μην συμπεριλάβετε αυτό το ζώδιο στα σχέδιά σας γιατί θα γίνει το σόου του Λέοντα.

«Μπορεί να είναι διασκεδαστικοί και να έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, αλλά κάνουν τα πάντα να αφορούν τους ίδιους», λέει η αστρολόγος Anna Kovach. Η ίδια προσθέτει ότι ο Λέων έχει μια έφεση στο να μιλάει δυνατά και κάνει δράματα για να κερδίσει την προσοχή των άλλων.

Ιχθύες
Κάνατε κράτηση για δείπνο για τις 7:00; Πιθανότατα θα θέλετε να πείτε στον Ιχθύ φίλο σας ότι είναι για τις 6:30, ώστε να εμφανιστεί στην ώρα του.

 «Οι Ιχθύες έχουν μια υπερβολικά αισιόδοξη σχέση με τον χρόνο, οπότε δεν είναι και οι πιο συνεπείς άνθρωποι», εξηγεί η αστρολόγος, Alice Smith.

Και συνέχισε: «Και το αν θα απαντήσουν εγκαίρως στα μηνύματά σας εξαρτάται και από τη διάθεσή τους, οπότε είτε θα λάβετε άμεση απάντηση, είτε θα απαντήσουν μια εβδομάδα αργότερα και θα ισχυριστούν: “Μόλις το είδα!”».

Παρθένος
Είτε πρόκειται για την διαχείριση των συναδέλφων στο γραφείο είτε για τη δημιουργία ενός πίνακα εργασιών στο σπίτι, η κυριαρχική προσωπικότητα ενός Παρθένου γίνεται εκνευριστική μερικές φορές. Μήπως έπρεπε να ζητήσουν από τον σύζυγό τους να ξανακαθαρίσει την κουζίνα ή από έναν ασκούμενο να αλλάξει τη διατύπωση ενός μη σημαντικού email;

«Οι άνθρωποι Παρθένοι είναι σχολαστικοί και η ανάγκη τους για έλεγχο μπορεί να είναι συντριπτική», λέει ο αστρολόγος Inbaal Honigman. «Μπορεί να καταλήξουν να ενοχλούν τους άλλους με την απαιτητική και τελειομανή φύση τους», αναφέρει ο αστρολόγος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος μπορεί να είναι το πιο έξυπνο μέλος του ζωδιακού κύκλου, αλλά πρέπει να το θυμίζει πάντα στους άλλους; Έχει πραγματικά σημασία αν δεν προφέρετε το La Croix με τη σωστή γαλλική προφορά; Αυτή η αντιφατική προσωπικότητα μπορεί να εκνευρίσει τους άλλους σε χρόνο μηδέν.

«Παρόλο που οι Υδροχόοι είναι ευγενικοί και φιλάνθρωποι, τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Αν οι άλλοι το βρίσκουν ενοχλητικό αυτό, τότε είναι απλώς ένα τίμημα που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν», λέει ο Honigman. Βέβαια, η απροθυμία τους να αλλάξουν συχνά εκνευρίζει ακόμη περισσότερο τους άλλους.

Καρκίνος
Υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να προσπαθείς να βρεις τι θα φας για δείπνο με κάποιον που αρνείται να πει τη γνώμη του; Ο Καρκίνος θα παραλείψει να μοιραστεί τις σκέψεις του για τα πάντα.

«Ο Καρκίνος έχει τη φήμη ότι είναι κυκλοθυμικός και αυτό τείνει να εκφράζεται με το να… μην εκφράζεται», μοιράζεται η Smith. «Ο Καρκίνος περιμένει από τους άλλους να γνωρίζουν διαισθητικά τα συναισθήματά του», εξηγεί η αστρολόγος.

Και επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, η προσκόλλησή τους μπορεί επίσης να γίνει απογοητευτική. «Όπως και το ζώδιό τους, ο κάβουρας, κρέμονται από τους άλλους», προσθέτει η Kovach.

Δίδυμος
Το να περνάτε πολύ χρόνο με αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι εντελώς εξαντλητικό. «Είναι ένα ασταμάτητο πάρτι, και αν δεν είστε κι εσείς σε αυτή την διάθεση τότε ο ανεμοστρόβιλος των ενεργειών και των συναισθημάτων μπορεί να σας φανεί λίγο υπερβολικός», εξηγεί ο Honigman.

«Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύονται συμβολικά από δύο φιγούρες. Έχουν την ενέργεια δύο ανθρώπων και μπορούν να συγκεντρώσουν όλη την προσοχή στο δωμάτιο για 24 ώρες», λέει ο αστρολόγος.

Αλλά αυτό που πραγματικά ενοχλεί τους ανθρώπους είναι το πόσο απίστευτα ομιλητικοί είναι. «Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να το βουλώσουν. Απλά και καθαρά. Και είναι ωραίο όταν υπάρχει κάτι για να μιλήσουν, αλλά θα μιλήσουν απλά για να μιλήσουν, λέει η Smith.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being