Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η 2η συνάντηση με θέμα «Ακτινοδιαγνωστικές & Αιματολογικές εξετάσεις" το Σάββατο 18-5 το πρωί

Πάτρα: Η 2η συνάντηση με θέμα «Ακτινοδια...

Διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας στις 10.30 το πρωί στον Πολυχώρο Mosaic στην οδό Ερμού 112

Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων για ασθενείς με καρκίνο και για τον γενικό πληθυσμό, για όλους όσους θέλουν να λύσουν τις απορίες τους για ιατρικούς χειρισμούς, που έχουν σχέση με τον καρκίνο.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρες 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση με θέμα: «Ακτινοδιαγνωστικές  & Αιματολογικές εξετάσεις – Τι μας αποκαλύπτουν για την κατάσταση του ασθενούς και την θεραπευτική προσέγγιση» με ομιλητές τον κο Αχιλλέα Νικολακόπουλο - Παθολόγο - Ογκολόγο, MD, PhD Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και την κα Αθανασία Τσαπαλίρα- Ιατρό- Ακτινολόγο Ιδιώτη στην Μαγνητική Πατρών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Mosaic (στην οδό Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

Το 2ο σεμινάριο του Προγράμματος "Meet The Experts" υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Μαγνητικής Πατρών.

Πόσο επιβλαβής είναι η ακτινοβολία των απεικονιστικών εξετάσεων;

Η αιματολογική εξέταση καρκινικών δεικτών πόσο αξιόπιστη είναι; Έχει σημασία στη διάγνωση;

Που σταματά ο ρόλος του ακτινοδιαγνώστη και ποια είναι η σωστή πρακτική ; Είναι πάντοτε απαραίτητη η άποψη και του εξειδικευμένου γιατρού ή αρκεί μόνο του ακτινοδιαγνώστη;

Τι ποσοστό ψευδών αποτελεσμάτων μπορεί να δώσουν οι εξετάσεις; Και πως μπορούμε να αποφύγουμε μια λάθος διάγνωση;

Aυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν κάθε ογκολογικό ασθενή και που θα γίνει προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις μέσα από το Πρόγραμμα «MEET THE EXPERTS» που υλοποιεί το «Άλμα Ζωής Πάτρας» για το 2024, τονίζεται στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις