Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Χαμηλές πτήσεις" της βιομηχανίας στη Δυτική Ελλάδα - Εκ νέου πρόεδρος του ΣΕΒ ο Κλ. Μπάρλος - ΦΩΤΟ

"Χαμηλές πτήσεις" της βιομηχαν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

Ο Σύνδεσµος Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου και ∆υτικής Ελλάδος έκανε την Κυριακή ανοικτή εκδήλωση στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσής του και εκεί έγιναν επίσης οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Πρόεδρος εξελέγη εκ νέου ο Κλεομένης Μπάρλος, τον οποίο και συνεχάρησαν, πρόεδροι του ΣΕΒ άλλων περιφερειακών ενοτήτων που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ προσκεκλημένος ήταν και ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οποίος λόγω ανειλειμμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, ωστόσο απέστειλε εγγράφως τον χαιρετισμό του. 

Κατά την ανοικτή εκδήλωση αναπτύχθηκε συζήτηση για το µέλλον της Βιοµηχανίας, με τους ∆ηµήτρη Παπαλεξόπουλο, πρόεδρο ∆.Σ. του ΣΕΒ, ∆ηµήτριο Μαθιό, Πρόεδρο ∆.Σ. του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Πάνο Λώλο, πρόεδρο ∆.Σ. του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Στερεάς Ελλάδας και Κλεοµένη Μπάρλο, πρόεδρο ∆.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου και ∆υτικής Ελλάδος.

Οι απόψεις που εκφράστηκαν συναρτήσει και των ευρημάτων της έρευνας ήταν διαφορετικές ωστόσο όλες είχαν σύγκλιση ως προς την αναγκαιότητα για προσαρμογή στη νέα ενεργειακή και κλιματική πραγματικότητα.

Ακολούθησε η παρουσίαση έρευνας με τίτλο «Η αναπτυξιακή εικόνα των Περιφερειών ∆υτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων» ενώ έγινε απονοµή Τιµητικών ∆ιακρίσεων σε εταιρίες που συνέβαλαν στην κατασκευή του Ιατρείου στην ΒΙΠΕ Πατρών, μια δωρεά του Συνδέσµου στο Υπουργείο Υγείας. Στην εκδήλωση του ΣΕΒ ΠΕ - ΔΕ έδωσαν το παρών πλήθος εκπροσώπων αρχών και φορέων της Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις