Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ταινία «Rumours» με την Κέιτ Μπλάνσετ πήρε τον τίτλο από το άλμπουμ των Fleetwood Mac

Η ταινία «Rumours» με την Κέιτ Μπλάνσετ ...

Πρόκειται για μία πολιτική κωμωδία που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες - Η Μπλάνσετ υποδύεται το ρόλο της Καγκελαρίου της Γερμανίας και ο Ντενίς Μενοσέ τον Πρόεδρο της Γαλλίας

Η 55χρονη σούπερ σταρ Κέιτ Μπλάνσετ, τιμημένη με 2 Όσκαρ ερμηνείας αποκάλυψε ότι στη νέα πολιτική κωμωδία «Rumours» σε σκηνοθεσία του Guy Maddin στην οποία πρωταγωνιστεί, δόθηκε ο τίλος του σημαντικού άλμπουμ των Fleetwood Mac του 1977.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών η υπέροχη και τόσο ταλαντούχα Μπλάνσετ μίλησε για την ταινία και τον τίτλο της.

Η Κέιτ Μπλάνσετ σε δηλώσεις της στη συνέχεια στο Variety εξήγησε: «Πραγματικά επιβεβαίωσα κάτι με τον Γκάλεν Τζόνσον χθες το βράδυ και είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκε ποτέ στην πρόβα, το οποίο είναι: "Γιατί αυτή η ταινία έχει τον τίτλο Rumours;". Και ο σύζυγός μου είχε πει: "Είναι από το άλμπουμ των Fleetwood Mac;" Και είπες: "Ναι είναι"».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας πολιτικών που συγκεντρώνονται σε μια Σύνοδο Κορυφής της G7 και έχουν την αποστολή να διαμορφώσουν μια ομαδική δήλωση, αλλά μπλέκονται σε ακολασίες και ερωτικές σχέσεις.

Στο ρόλο της Καγκελαρίου της Γερμανίας, η Κέιτ Μπλάνσετ ηγείται ενός εντυπωσιακού καστ: ο Ντενίς Μενοσέ ως Πρόεδρος της Γαλλίας, ο Τσαρλς Ντανς ως Πρόεδρος της Μ. Βρετανίας και η Σουηδή Αλίσια Βικάντερ ως Προέδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Κέιτ Μπλάνσετ - Cate Blanchett φορώντας μία χρυσαφί τουαλέτα έλαμψε πραγματικά στο κόκκινο χαλί των φετινών Καννών.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Η φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight