Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειραιάς: «Άνθρωπος της Δίωξης ήταν μέσα στο κύκλωμα κοκαΐνης»

Πειραιάς: «Άνθρωπος της Δίωξης ήταν μέσα...

«Ορφανό» το δεύτερο φορτίο

Άνδρας της δίωξης είχε διεισδύσει στο κύκλωμα που παρέλαβε τα 210 κιλά κοκαΐνης και αυτός ήταν που έδινε τις απαραίτητες πληροφορίες στην αστυνομία, ώστε να καταφέρουν να συλλάβουν τους 4 που θα μετέφεραν την κοκαΐνη στην Αλβανία.

Αυτό αποκάλυψε η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. 

 Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε για τα 210 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε φορτίο με γαρίδες στον Πειραιά. Μίλησε, δε, και για τα 100 κιλά κοκαΐνης λέγοντας πως η αστυνομία ακόμα δεν γνωρίζει ποιοι θα το παραλάμβαναν, χαρακτηρίζοντάς το «ορφανό». 

Σημείωσε πως τα 100 κιλά κοκαΐνης δεν φαίνεται να συνδέονται με τα 210 κιλά, που εντοπίστηκαν αρχικά. 

 Όπως είπε οι αστυνομικοί μπορεί να μην γνώριζαν το μέγεθος της ποσότητας που βρέθηκε μέσα στο κοντέινερ – ψυγείο με τις γαρίδες, ωστόσο γνώριζαν ότι μέσα υπήρχαν ναρκωτικά,  τα οποία θα παραλάμβαναν οι συγκεκριμένοι 4 που συνελήφθησαν.

 

Η κ. Δημογλίδου τόνισε ότι τα 210 κιλά κοκαΐνης αρχικά θα μεταφέρονταν στην Αλβανία και από εκεί θα διακινούνταν σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. 

Υπογράμμισε πως οι συλληφθέντες είναι 4, 3 αλλοδαποί και 1 Έλληνας, ενώ αποκάλυψε πως ο ένας αλλοδαπός είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2017 με την υπόθεση των ναρκωτικών Captagon και εκκρεμούσε εις βάρος του δικαστική απόφαση για κάθειρξη 20 ετών. Η ίδια αποκάλυψε πως ο Έλληνας είχε συλληφθεί το 2012 στην Κόστα Ρίκα για τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις