Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νέες εκπλήξεις της Carrie, τώρα φόρεσε διάφανο σετ Simone Rocha και ξυλοτσόκαρα Scholl!

Νέες εκπλήξεις της Carrie, τώρα φόρεσε δ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στα 59 της, δεν λέει όχι στους νεωτερισμούς της παγκόσμιας μόδας

Πολυσυζητημένες και οι νέες επιλογές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στα γυρίσματα του καινούριου κύκλου του And Just Like That.

Πρόσφατα σας λέγαμε για την νέα Gucci bag στο πλατό, ενώ τώρα πάλι έγινε είδηση: Εθεάθη με παράξενο, υφασμάτινο καπέλο που θυμίζει πάνινη κούκλα και clogs που αναπολούν παλιές εποχές, ενώ τόλμησε ένα statement look από το εκκεντρικό, νεορομαντικό βεστιάριο του οίκου Simone Rocha.

 Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Carrie που παραμένει ατρόμητη στα νεωτεριστικά trends, πήγε στα γυρίσματα στη Nέα Υόρκη με ένα χαρακτηριστικό σύνολο Simone Rocha. Φόρεμα και μαντό από διαφάνεια με ολόκληρα τριαντάφυλλα, εσωτερικά ραμμένα. Το συγκεκριμένο «εφέ» είναι πολυφωτογραφημένο και πολύ ιδιαίτερο σε σύλληψη και φαντασία. 

Την είδαμε επίσης με το αναπάντεχο, πελώριο καπέλο Maryam Keyhani, που φοριέται τσαλακωτό. Είναι το «Cloud Hat» σε πορτοκαλί καρό, που η αξεπέραστη style icon συνδύασε με boho φόρεμα Turner Vintage και τα κλασικά ξυλοτσόκαρα Dr. Scholl.

(Γενικότερα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως αγαπημένο style icon, δεν υιοθετεί ογκώδεις φόρμες και flaforms στα παπούτσια καθώς παρά την τόλμη της, αρέσκεται στις κομψές, κοριτσίστικες φόρμες).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View