Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους ο υποδιευθυντής, η διεκπεραιώτρια και ο λογιστής

Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους ο...

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των συλληφθέντων που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες

Oλοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι απολογίες των συλληφθέντων που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες, στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τελευταίοι, δηλαδή ο υποδιευθυντής, η διεκπεραιώτρια και ο λογιστής.

Ειδικότερα, ελεύθερος αφέθηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ. Παρόμοιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στη διεκπεραιώτρια, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε και ο λογιστής.

Νωρίτερα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας. Οι όροι που επιβλήθηκαν στους δύο κατηγορούμενους περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ έκαστος.

 Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η προϊσταμένη και μια υπάλληλος της ΔΟΥ.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις