Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Nτέμι Μουρ: Αντίο Κάννες με πελώριο φιόγκο και black & white του οίκου Celine

Nτέμι Μουρ: Αντίο Κάννες με πελώριο φιόγ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 61χρονη αμερικανίδα ντίβα πρωταγωνίστησε και στο αποχαιρετιστήριο red carpet του φεστιβάλ

Η Ντέμι Μουρ επιβεβαίωσε πως κατέχει τον τίτλο της βασίλισσας της μόδας στο ιστορικό, κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών τουλάχιστον για φέτος.

Η 61χρονη αμερικανίδα star έκλεψε την παράσταση και στην τελετή λήξης πιο όμορφη, πιο λεπτή, πιο κομψή από ποτέ! Με τα μαλλιά της σε γοργονέ μήκος, ύφος που θεωρείται ανεπίτρεπτο σε ώριμες γυναίκες, αποχειρέτησε τα πλήθη με στράπλες τουαλέτα του οίκου Celine. Ενός label που εχει συνδεθεί με τη σύγχρονη εκδοχή του λεγόμενου parisian chic. 

To φόρεμα ήταν στη διαχρονική διχρωμία του ασπρόμαυρου και στη στενή γραμμή που συνηθίζει η Ντέμι. To σκίσιμο του ρούχου έφθανε αρκτά ψηλά!  Κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο ένας πελώριος λευκός φιόγκος που διαπερνούσε τις πιέτες του μπούστου της. Λιτά και λεπτεπίλεπτα πέδιλα και βέβαια διαμάντια Chopard ολοκλήρωσαν το look της. 

 

Να πούμε πως όλα όσα φόρεσε η Ντέμι ήταν οι επιλογές του διάσημου stylist Brad Goreski, διάσημου στην Αμερική, ο οποίος συμμετέχει σε εκπομπές στην τηλεόραση και είναι σχολιαστής σε όλα τα μεγάλα events με fashion ενδιαφέρον. Tη συνόδεψε σχεδόν παντού στην Κυανή Ακτή. Με makeup artist την Carolina Gonzalez και hair styling Ilham Mestour, δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View