Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: «Το παλάτι δεν τους εμπιστεύεται πλέον - Αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι»

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: «Το παλάτ...

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για την επόμενη συνεργασία του με το Netflix

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι δύο άτομα που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος «δεν εμπιστεύονται πλέον».

Όλα αυτά μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις τους για το Παλάτι, σύμφωνα με ειδικό στα βασιλικά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έχουν συνεργαστεί σε διάφορα έργα και έχουν κάνει αρκετές δηλώσεις από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020. Οι ίδιοι έδωσαν μία συνέντευξη-βόμβα στην Όπρα Γουίνφρεϊ και έκαναν αρκετές ντροπιαστικές αποκαλύψεις για την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο βασιλικός σχολιαστής Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς δήλωσε:«Μετά τη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν στο Netflix και τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι, «Spare» καθώς και τις συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθησή τους, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας υπέστη ζημιά και οι Σάσσεξ θεωρήθηκαν αποστάτες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν η εμπιστοσύνη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμπιστεύονται πλέον τον Χάρι και τη Μέγκαν».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του ζευγαριού με το Netflix: «Λήγει τον επόμενο χρόνο και το Netflix δεν παράγει πλέον τις σειρές του The Crown, όπως έκανε στο παρελθόν. Επομένως, μπορεί να έχουν λιγότερο ενδιαφέρον για τους Σάσσεξ», εκτίμησε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Αν χάσουν αυτό το συμβόλαιο, με το (σ.σ. Ίδρυμα) Archewell, την επιχείρησή τους και το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, να έχει τόσο λίγους δωρητές, θα μπορούσαν κάλλιστα να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα. Δεδομένου ότι οι αποκαλύψεις τους για τη βασιλική ζωή έχουν αποφέρει μεγάλα κέρδη αλλά ελάχιστες άλλες (σ.σ. κινήσεις) έχουν αποφέρει χρήματα, η βασιλική οικογένεια καλά θα κάνει να ελπίζει ότι αυτό το απρόβλεπτο και αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι θα παραμείνει στο Netflix».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για την επόμενη συνεργασία τους με το Netflix. Στα σκαριά είναι μία εκπομπή του πρίγκιπα Χάρι για τον πόλο και μία εκπομπή μαγειρικής και κηπουρικής με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight