Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια για τις καμπάνες της εκκλησίας - 4 άτομα στο αστυνομικό τμήμα

Πάτρα: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια ...

Στον Αγ. Ιωάννη Ρώσσο στην Ελευθερίου Βενιζέλου

Δεύτερο συμβάν με «ηχορύπανση» από εκκλησία μέσα σε ένα 24ωρο.

Μετά τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου στη Ρουπακιά, επεισόδιο συνέβη και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσσου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε την παραμονή της εορτής, το απόγευμα της Κυριακής δηλαδή, και ενώ η εκκλησία ήταν κατάμεστη για τον εσπερινό, ενώ απέξω πιστοί είχαν σχηματίσει ουρές για να προσκυνήσουν.

Οι καμπάνες της Εκκλησίας χτυπούσαν και νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και αυτό ενόχλησε κάποιους περιοίκους που αναπαύονταν.

Τουλάχιστον ένας (παραμένει αδιευκρίνηστο) έφθασε στον Ιερό Ναό με άγριες διαθέσεις και στην κυριολεξία «αρπάχτηκε» με τον νεωκόρο και άλλους εκκλησιαστικούς παράγοντες.

Μάλιστα όπως εμφανίζονται να είπαν αυτόπτες μάρτυρες το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό που απειλήθηκε ξυλοδαρμός (μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών).

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας και τελικά τέσσερα άτομα… κατέληξαν στο Τμήμα προκειμένου να κατατεθούν μηνύσεις.

Μέχρι και τις 7 το απόγευμα κανείς δεν είχε επιστρέψει στον εορτάζοντα Ναό με τον διαμαρτυρόμενο γείτονα να θέτει στην Αστυνομία ζήτημα «ωραρίου κοινής ησυχίας και ότι οι εκκλησίες δεν εξαιρούνται από το νομικό πλαίσιο».

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις