Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: "Έπεσαν" πρόστιμα γιατί έκαιγαν ξερά χόρτα και ξύλα

Δυτ. Ελλάδα: "Έπεσαν" πρόστιμα...

Δείτε τα περιστατικά

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας στα όρια της γεωγραφικής δικαιοδοσίας τους, για από 24-05-204 έως και 27-05-
2024 βεβαίωσαν πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών σε παραβάτες της Πυροσβεστικής Διάταξης 19/2024 και της Πυροσβεστικής Διάταξης 9/ 2024.

Συγκεκριμένα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:


• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406 €, την 24 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση ξύλων, κατά παράβαση
της κείμενης νομοθεσίας, πλησίον του δάσους Κουνουπελίου, στην Ηλεία.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.562,50 €, την 24 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμφιλοχίας, σε ημεδαπή, διότι προέβη σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο 4ο χλμ. Αμφιλοχίας – Λευκάδας στην Τ.Κ. Σπάρτου Δήμου Αμφιλοχίας στην Αιτωλοακαρνανία.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875 €, την 26 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός ελαιώνα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην κοινότητα Πλατάνου, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875 €, την 27 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπή, διότι προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην κοινότητα Κρεστένων του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλεία.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875 €, την 27 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην κοινότητα Απιδεώνα
του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην Αχαΐα.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25 €, χθες 27 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς
υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή «Πεύκα», της κοινότητας Καμαρών του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα.
Σχετικές Παραπομπές: https://www.fireservice.gr/el/deltia-typou

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις