Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση μαζί με το σκυλάκι της από πίτμπουλ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η γυναίκα που δέχτη...

Δεν κατάφερε να σώσει το σκυλάκι της μέσα από τα δόντια του πίτμπουλ που της επιτέθηκε

Είναι κάτι που την έχει σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Δεν κατάφερε να σώσει το σκυλάκι της μέσα από τα δόντια του πίτμπουλ που της επιτέθηκε.
Η γυναίκα μιλάει μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Σχεδόν δύο ώρες οι γιατροί χειρουργούσαν την άτυχη γυναίκα, με τη μαρτυρία της να είναι καθηλωτική.

«Με το που φτάνω στην είσοδο τρέχοντας, γιατί το είδα, μου αρπάζει το χέρι με αρπάζει από τον αγκώνα και μου βγάζει κρέας», είπε η γυναίκα.

Πρωί Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη, η 55χρονη γυναίκα κατεβαίνει από το διαμέρισμά της με το μικρόσωμο σκυλάκι. Κάνουν την πρωινή τους βόλτα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι, ώσπου ξαφνικά νιώθει να απειλείται από ένα πίτμπουλ. Ο ιδιοκτήτης άφαντος. Η γυναίκα πανικοβάλλεται. Παίρνει αγκαλιά το σκυλάκι της και αρχίζει να τρέχει για να μπει μέσα στο σπίτι της.

«Το αρπάζω και τρέχω, φτάνουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας», είπε.

Οι φωνές της γυναίκας ακούγονται παντού. Το πίτμπουλ έχει ορμήσει στο χέρι της, που έβαλε μπροστά για να προστατεύσει το μικρόσωμο σκυλάκι της.

«Αυτό ήταν κάτι τρομακτικό, ήμουν πολύ σοκαρισμένη».

Η 55χρονη είδε μπροστά στα μάτια της το πίτμπουλ να κατασπαράζει το σκυλί της και η ίδια να αιμορραγεί.

«Εγώ στο μπαλκόνι ήμουν, άκουσα τις φωνές, κατέβηκαν οι γείτονες αλλά πού να το πιάσεις το σκυλί. Μία κυρία επειδή είναι νοσηλεύτρια σε γηροκομείο ήρθε μου το έδεσε εκεί στον αγκώνα, το ΕΚΑΒ ήρθε πάρα πολύ γρήγορα».

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σώσει το κατοικίδιο της από τα δόντια του πίτμπουλ, το οποίο όπως φαίνεται το έσκασε από μάντρα λίγα μέτρα μακριά.

«Έχει ιδιοκτήτη και είναι από μάντρα πίσω από το σπίτι μας. Έσκαψε κάτω από τη μάντρα και βγήκε, μου είπανε».

Στο βίντεο που εξασφάλισε το LIVE NEWS, φαίνεται το πίτμπουλ τα πρώτα λεπτά μετά από την άγρια επίθεση. Ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται στο εξωτερικό, με τον άνθρωπο που είχε αναλάβει τη φύλαξή του να περνάει αυτόφωρο. Τα τραύματα που προκάλεσε στο σκυλάκι της γυναίκας ήταν θανατηφόρα.

«Προσπάθησα να το σώσω απλά δεν μπόρεσα. Απλά ό,τι και να λέμε έχασα το… Κοιμόμασταν μαζί, ήταν η παρέα μου», είπε.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, όπως και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ενδεχόμενο δόλο.

Το θύμα είπε για την επίθεση του σκύλου:

Το κρατούσα σφιχτά και άρπαξε τον αγκώνα μου το πίτμπουλ. Με το που μου άρπαξε το χέρι, άρπαξε τος σκυλάκι μου. Είναι της γειτονιά το πίτμπουλ. Το πίτμπουλ δεν είχε ξαναεπιτεθεί. Έχω κάνει μεταμόσχευση από το μπούτι στο χέρι γιατί έλειπε ένα μεγάλο κομμάτι. Εγώ δεν σοκαρίστηκα επειδή χτύπησα αλλά επειδή έχασα το σκυλάκι μου, τη συντροφιά μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις