Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδελφή 17χρονης Νικολέτας: Ξεσπά κατά των συμμαθητών της - «Αυτό δεν είναι bullying;»

Αδελφή 17χρονης Νικολέτας: Ξεσπά κατά τω...

«Ήρθε ένα νεαρό αγοράκι και μου είπε ότι πάλι καλά που αυτοκτόνησε» είπε

Για την υπόθεση της 17χρονης Νικολέτας και πώς την αντιμετώπιζαν στο σχολείο μίλησαν ο πατέρας και η αδελφή της.

Οι συγγενείς της Νικολέτας καταγγέλλουν bullying σε βάρος της. Μιλώντας στο Mega η αδελφή της Αθηνά είπε πως «άμα κάποιος σε πείραζε στο σχολείο θα θέλατε να κάνετε παρέα με αυτόν, να ακούσει τα λόγια που σας λέει;».

Αφηγήθηκε ακόμα και όλα όσα συνέβησαν όταν πήγε στο σχολείο της αδελφή της. «Το πρωί πήγα στο σχολείο και ήρθε ένα νεαρό αγοράκι και μου είπε ότι πάλι καλά που αυτοκτόνησε» και όταν η αδελφή της 17χρονης τον ρώτησε τι είπε, εκείνος άρχισε να χοροπηδάει και να τη βρίζει.

«Ακόμα και τώρα αυτό δεν είναι bullying;» διερωτήθηκε ο πατέρας της μιλώντας στο Mega. Η μόνη εξήγηση που δίνει η αδελφή της για τα όσα ακούγονται ότι η οικογένεια ήταν αποκομμένη από το κοινωνικό σύνολο, είναι το bullying.

«Αυτό που λένε τα παιδιά είναι ψέματα. Η αδελφή μου ήθελε να διαγραφεί από την ομαδική. Είναι όλα ψέματα δεν μπορώ καν να τα ακούσω γιατί η Νικολέτα δεν μιλούσε καν με αυτά τα παιδιά» είπε.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο πατέρας της 17χρονης ρωτώντας «γιατί δεν ρωτάτε τους δασκάλους που έχουν έρθει πρόσφατα;» Σημείωσε ακόμα πως αυτοί που διαδίδουν τα ψέματα είναι δύο άτομα, «ένα κοριτσάκι και το αγόρι». Για την ερώτηση πώς είναι η οικογένεια, ο πατέρας είπε ότι έχει επιχειρήσεις, δουλειά. «Ρωτήστε στην κοινωνία ποιος είμαι εγώ» απάντησε.

Η αδελφή της μίλησε και για το ταξίδι της 17χρονης με το σχολείο. «Στην Πράγα η Νικολέτα δεν ήθελε να πάει μαζί τους γιατί αυτοί πίνανε, καπνίζανε και βρίζανε. Και να μην πω τι άλλο γινόταν με τους άνδρες. Και δεν τους έβλεπε καθόλου ο καθηγητής. Γι’ αυτό και η Νικολέτα δεν ήθελε να βγει μαζί τους. Είναι δυνατόν να πάνε στα μπαράκια και να πίνουν; Εκείνη τη στιγμή ήμουν εγώ και τη στήριζα με βίντεοκλήση. Μιλούσαμε πάντα μαζί. Όσο μπορούσα την υποστήριζα. Η Νικολέτα είχε όνειρο να πάει στην Πράγα και αυτοί απλώς την παρατήσαν και πήγανε και πίνανε. Άμα δεν θες δεν το κάνεις. Γι’ αυτό τους παράτησε» είπε η αδελφή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις