Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Conference League: Σε ρυθμούς τελικού η Νέα Φιλαδέλφεια - Κιγκλιδώματα, διαπιστεύσεις και κλειστά σχολεία

Conference League: Σε ρυθμούς τελικού η ...

Κλίμακια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν εξονυχιστικά τα οχήματα

Κάγκελα περιμετρικά του γηπέδου, διαπιστεύσεις για όσους μένουν δίπλα από τις εξέδρες, κλειστά σχολεία και έλεγχοι ακόμη και με ανιχνευτή μετάλλων είναι μερικά από τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του αποψινού μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε εφαρμογή έχουν τεθεί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο γύρω από την Opap Arena όσο και σε ακτίνα 2 χιλιόμετρων από το γήπεδο.

Η Νέα Φιλαδέλφεια θυμίζει φρούριο με κιγκλιδώματα να έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ σε κάθε τετράγωνο υπάρχει ειδική σήμανση της UEFA για τα σημεία όπου επιτρέπεται η πρόσβαση αλλά και τους σταθμούς επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κλίμακια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν εξονυχιστικά όσα οχήματα κινούνται στην υπογειοποίηση, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Δεκελείας, με τους Αστυνομικούς να σκανάρουν ακόμη και με ανιχνευτή μετάλλων όσους έχουν διαπίστευση και προσεγγίζουν την πλατεία του Αετού, όπου έχει στηθεί το Κέντρο της UEFA.

Την ίδια ώρα σφραγισμένο από χθες μέχρι και το πρωί της Πέμπτης θα είναι το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούν συνεχώς πεζές περιπολίες ενώ γερανοί της Τροχαίας σηκώνουν οχήματα που είναι παρκαρισμένα στην «κόκκινη» ζώνη.

Για τους μόνιμους κατοίκους που μένουν στις οδούς Καππαδοκίας και Φωκών, έχει διαμορφωθεί ένας διάδρομος με κάγκελα και σε αυτόν θα κινούνται μόνο όσοι έχουν ειδική διαπίστευση την οποία μπορούν να προμηθευτούν από το πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Οσοι μόνιμοι κάτοικοι μένουν πιο μακριά από την «κόκκινη» ζώνη θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα, χωρίς διαπίστευση, μόνο, όμως, πεζή καθώς η κυκλοφορία και η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε οχήματα που έχουν ειδική άδεια από την UEFA.

Για τους μόνιμους κατοίκους η Ελληνική Αστυνομία έχει δώσει ένα χάρτη με τα σημεία στα οποία μπορούν να κινούνται ελεύθερα.

Τέλος, σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα παραμείνουν κλειστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports