Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ολυμπιακός: Τα φώτα όλου του κόσμου στραμμένα στην Αθήνα και τον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός: Τα φώτα όλου του κόσμου στρα...

Η μεγάλη στιγμή για τον ιστορικό σύλλογο

Ο Ολυμπιακός δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας του. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την Φιορεντίνα (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του για τον τελικό του Conference League.

Όλα είναι έτοιμα για μία γιορτή του ποδοσφαίρου και τα "φώτα" όλου του κόσμου είναι στραμμένα στον τελικό στην OPAP Arena. Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Όπως ενημέρωσε ηUEFA, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα βρίσκονται περίπου 250 εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Δηλαδή, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παρουσιαστές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Μάλιστα, έχουν καταφθάσει από τα πέρατα όλου του πλανήτη. Φυσικά, οι Ιταλοί και οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι οι πλειονότητα, ωστόσο στη χώρα μας έχουν ταξιδέψει ακόμη και εκτός Ευρώπης.

Στη συνέντευξη Τύπου, για παράδειγμα, έκανε ερώτηση για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί Μαροκινός δημοσιογράφος, ενώ για τον Ροντινέι ρώτησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δημοσιογράφος από το ESPN Βραζιλίας.

Τα κεντρικά δημοσιογραφικά θεωρεία είναι "πιασμένα" για τα τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία έχουν έρθει μεταξύ άλλων από Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Βέλγιο, Σουηδία, Τουρκία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία και Γαλλία. Δίπλα στα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν δημιουργηθεί νέα δημοσιογραφικά, στα οποία θα βρίσκονται τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

 
Έτσι θα μεταδοθεί ο τελικός
Η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού θα είναι πραγματική υπερπαραγωγή. Συγκεκριμένα, 25 κάμερες θα καταγράφουν ό,τι γίνεται στην OPAP Arena, η οποία έχει φορέσει τα γιορτινά της και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πρόβες για την τελετή έναρξης του τελικού Europa Conference League

 
Ένα drone θα προσφέρει πανοραμικά πλάνα από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η εμπειρία θα απογειώνεται από 5 super slow motion κάμερες.

Πραγματικό υπερθέαμα για έναν σπουδαίο τελικό, με τον Ολυμπιακό να είναι παρόντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports